Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("AIKASALO, R")

Results 1 to 4 of 4

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

β-glucan in two- and six-rowed barley = Le β-glucane de l'orge à 2 et 6 rangsLEHTONEN, M; AIKASALO, R.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 3, pp 191-193, issn 0009-0352Article

Pentosans in barley varieties = Les pentosanes de différentes variétés d'orgeLEHTONEN, M; AIKASALO, R.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 2, pp 133-134, issn 0009-0352Article

Measuring gene flow in the cultivation of transgenic barleyRITALA, A; NUUTILA, A. M; AIKASALO, R et al.Crop science. 2002, Vol 42, Num 1, pp 278-285, issn 0011-183XArticle

A reappraisal of the differences between Scandinavian and Spanish barleys: Effect of β-glucan content and degradation on malt extract yield in the cv. Scarlett = Une ré-estimation des différences entre les orges scandinaves et espagnoles: Effet de la teneur et de la dégradation du β-glucane sur le rendement d'extraction du malt dans le cultivar ScarlettMOLINA-CANO, J.-L; ROMERA, E; AIKASALO, R et al.Journal of the Institute of Brewing. 2002, Vol 108, Num 2, pp 221-226, issn 0046-9750Article

  • Page / 1